Ik ben dus Sanne, 28 jaar en ik woon in Alkmaar. Hier woon ik samen met mijn man Ron, zoontje Tibbe en onze twee katten.
Naast mijn werk als familiefotograaf werk ik 3 dagen per week op de leukste school van Alkmaar! Ik geef met veel plezier les aan groep 4.Fotograferen is altijd een hobby van mij geweest. Op mijn 13e kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera via marktplaats. Ik ben de oudste van mijn neefjes en nichtjes en mijn camera ging mee naar alle verjaardagen. Hier speelde ik al fotograaf door mijn familie op de foto te zetten!


Later ben ik serieuzer gaan fotograferen en cursussen gaan volgen. Na gevraagd te zijn om een zwanger stel op de foto te zetten is eigenlijk het balletje gaan rollen. Ik richtte mij eerst op loveshoots, maar kreeg daarna steeds meer aanvragen voor gezinnetjes en newborn shoots. Dit is nu mijn voornaamste doelgroep. Vandaar dat ik mij profileer als familiefotograaf, maar ook voor andere shoots sta ik zeker open! Stuur mij gerust een berichtje om te overleggen over de mogelijkheden. Ik fotografeer in de omgeving van Alkmaar. Wil je zien wat voor foto’s ik maak? Klik dan hier om mijn portfolio te bekijken!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur me dan vrijblijvend een berichtje.