Fantastische fotografe! Eerder een familieshoot gedaan (bij een andere fotograaf) maar nog niet eerder zoveel leuke foto’s. Onze zoontjes (2,5 en 0,5 jaar) hadden er beide die dag niet zo’n zin in dus ik maakte me zorgen over de foto’s maar dat was totaal niet nodig. Zoveel stralende vrolijke koppies en heel veel keuze. Echt super dat gelukt is in zo’n korte tijd. Ik kan niet wachten om nog een keer een shoot te doen 🙂

~ Ronald en Tamara


Sanne is heel professioneel. Ze heeft prachtige foto’s gemaakt van onze kleine met 6 weken. We hebben binnen foto’s gemaakt en ze heeft daarbij prachtig gebruik gemaakt van de lichtinval in ons huis. Het was een ontspannen shoot, Sanne liet ons natuurlijke houdingen aannemen en stelde ons op ons gemak. Ze vroeg ons niet om zo zeer te poseren maar gaf af en toe kleine aanwijzingen. Dit was voor ons erg fijn. Zo konden wij ons focussen op ons kleintje. Ze heeft echt de tijd genomen om heel veel foto’s te maken. Ze had aandacht voor onze wensen tijdens de foto shoot. Al met al een hele prettige ervaring en we raden haar aan iedereen aan!

~ Stefanie
Sanne is bij ons thuis geweest om een newbornshoot te doen van ons zoontje. Er was een hele fijne ontspannen sfeer, waar er ruimte was om onze eigen ideeën in te brengen, maar zij ook vol initiatieven zat. Wij zijn erg blij met de foto´s!

~ Casper en Anne


Van een collega kreeg ik het e-mailadres van Sanne en haar website, waar hele mooie foto’s op staan.
Contact was zo gelegd en geen vraag te gek. Haar adviezen over locaties en kleding waren heel handig.
Tijdens de shoot was Sanne lief voor de kinderen en wist ze precies om ze mooi op de foto te krijgen.
Ze had leuke ideeën om uit te proberen en ook wat onhandige posities (voor zichzelf) ging ze niet uit de weg.
Binnen een paar uur hadden we de eerste sneakpeak en binnen een paar dagen alle andere foto’s.
Echt een geweldige fotografe die heel erg behulpzaam is!
~ Dieuwertje

Hele leuke familie fotoshoot gedaan met een relaxte sfeer! Mooie setting in de duinen en op het strand.
Sanne neemt echt de tijd om er iets moois van te maken.
Zeker een aanrader met een super mooi eindresultaat!
~ Lisa
Wij gingen met Sanne de duinen in voor een familieshoot.
Onze zoon van 3 vond Sanne helemaal geweldig. Hij mocht zijn gang gaan en ondertussen gaf Sanne instructies. Ze maakte ook van de spontane momenten foto’s.
Doordat Sanne ontspannen was, waren wij dat ook. Dat is terug te zien op de foto’s, die geweldig gelukt zijn.
~ Judith


Samen met mijn vriend een loveshoot gedaan bij Sanne. Ze was erg vriendelijk en dacht mee over de poses. We hadden van tevoren verwacht dat het wat ongemakkelijk zou zijn maar dit was zeker niet het geval! Erg blij met het eindresultaat!

~ Mariken